-->
zWZ3ZJ90R4zzhbql6NUZDSuEAK5vmsQ96TEJw5QR
Bookmark

MİLLET HAKKINI HELÂL EDERMİ

Türk tarihinin en büyük felaketi Malatya depremi


Bu millet hakkını helal eder mi, Türk halkı tarihinin en büyük depremine hazırlıksız ve liyakatsiz ellerde yakalandığı için tarihinin en büyük kaybını yaşadı, bu millet bu kayıplarda dahli olanları affeder mi?

SN. ERDOĞAN DEPREMZEDELERDEN HELALLİK İSTEDİ

Helallik istediklerin depremde ölüme terk ettiklerin tam 3 gün geciktiğin için bu millet sana hakkını helal eder mi?

Evde TV karışışında iki gündür çocuğum aç diye haykıran annenin feryadı bizim yüreklerimizi dağlarken, karayolundan ulaşamıyorsan, helikopter ile ekmek at, diyen eşim, hiç sizi affeder mi?

Asker korkusundan orduyu yardıma göndermedin, ilk günlerde yağma ve talana fırsat tanıdığın, yardıma koşan insanları ilk günlerde engellediğin, İmdat çığlıklarını, ilk iki gün açım diye haykıranları duymadığın bu millet sana hakkını helal eder mi?

Millet enkaz altında iken iki gün sarayından çıkmadığın, çıktığında ise o acılı insanların arasına zırhlı aracın ve koruma ordusu ile girdiğin, yardım konvoylarını beklettiğin bu millet sana hakkını helal eder mi?

Bir vinç bir demir makası olsa hayatı kurtulacak insanları müdahalede geç kaldığın için donarak ölüme terk ettiğin bu millet sana hakkını helal eder mi 
Gittiğin yerde insanlardan özür dileyeceğin yerde 
Bu da kaderdir dediğin bu millet sana hakkını helal eder mi?

Nerede bu devlet diye soranlara;
Be adiler be ahlaksızlar diye hakaret ettiğin için bu millet sana hakkını helal eder mi?

Bu milletin en sevilen yardım kuruluşu olan Kızılay'ı partinin arpalığına çevirdiğin için bu millet sana hakkını helal eder mi?
Bir çadır dağıtamadığın, cenazeler için kefen bezi bile yetiştiremediğin için bu millet sana hakkını helal eder mi?

Yaşanan faciada hiçbir sorumluluğun yokmuş gibi davrandığın için, bu dünyada cehennemi yaşattığın için bu millet sana hakkını helal eder mi?

Hükümet istifa diyerek haykıran türbinleri tehdit ederek, İsyan edenlerin üzerine polisi sürerek, hükümeti eleştirdiğin için bu milletin en sevdiği bilim adamını, (Ahmet Ercan) diğerlerine göz dağı vermek adına tutuklattığın, zulmetmek için, bir yıl daha isteyerek helallik istiyorsun ya bu millet sana hakkını helal eder mi?

Depremden etkilenen insanlara yardım edersek hayırsever oluyoruz, ama onların neden enkaz altında bağıra bağıra öldüğünü sorduğumuz zaman da vatan haini, devlet düşmanı oluyoruz.
Bu riyakarlık artık bitmeli yoksa ülke bitecek.

Eğer ki, helalliği “Allah’ın rızasını almak” için istiyorsanız, halk o işe karışmaz, o sizinle Allah’ın arasında bir iş, lâkin  “Sorgu Melekleri” sizi sorguya çekerken, nerelerden soracakları konusunda ufak bir tiyo verelim

“Ey insanoğlu ey beni Adem  bir tek 14 ayar nişan yüzüğünden, nasıl oldu da yeryüzünün en zengin adamlarından biri oldun?”


Yorum Gönder

Yorum Gönder

Yorumlarda lütfen saygılı olun