-->
zWZ3ZJ90R4zzhbql6NUZDSuEAK5vmsQ96TEJw5QR
Bookmark

Türkiye nasıl düze çıkar

Türkiye nasıl düze çıkar
Türkiye nasıl düze çıkar 

Türkiye nasıl düze çıkar? Bu ülkenin bu saatten sonra düze çıkması için bize bir deli (Veli) lazım, bu ülkede tam diktatörlük monarşi rejimi dışında başka bir çözüm yolu kalmadığını düşünüyorum. 

  1. Milli bir hareket kapsamında tam diktatörlük ve sıkı yönetim ile birlikte öncelikle en az altı ay ülke temizlenene kadar (22.00-05.00 arası) sokağa çıkma yasağı getirilmeli, yasağı dinlemeyenler sorgusuz sualsiz tak diye vurulmalı.
  2. Twitter mivıttır anlamam Instagram, Tik tok ve VPN sunucuları dahil, tamamen kapatılmalı. Müge Anlı 'ya emniyette bir kadro tahsis edilmelidir.
  3. Halkın parası ile gerdeğe giren tüm belediyeler, valiliklere ve ilçelerde kaymakamlıklara bağlanmalı.
  4. Muhtarlık kurumu da derhal lağvedilmeli, çok meraklısı varsa meccanen yapmalı.
  5. İçkiden kumardan gelen para ile din adamlarının maaşı ödenmez, haramdır yahu, Diyanet yeniden yapılandırılmalı, giderleri bütçeden değil, gönüllü olarak toplanacak inanç vergisinden karşılanmalı.
  6. Audi ve Mercedes harici otomobil sevmeyen Tüm tarikatlar ve cemaatler sıkı bir denetim altında tutulmalı, gelir ve giderleri mali kontrol altında olmalı, şeyhleri ve Şıhlarının altına birer hacı Murat verilmeli.
  7. Yok öyle nenemden çıkın kaldı, en kısa zamanda nereden buldun yasası çıkarılmalı, kaynağını ispat edemeyen vergisi verilmemiş mallar hazineye irat kaydedilmeli
  8. Mülk Allah'ındır deyip onca kirayi lüpleten hacı babalar tespit edilmeli, mülkler Allah adına fakir fukaraya dağıtılmalı. 
  9. Tüm, DHKPC, MLKP, TKP, vs. zaten bi boka faydaları da yok, halk üzerinde etkileri de, bu oluşumlar da kapatılmalı ki milletin zihnini bulandırmasınlar, yok özgürlükmüş yok eşitlikmiş, hadi len, bu derneklerle ilişkili olanlarda halka hayal satmak suçundan cezalandırılmalı.
  10. Askerlik yan gelip yatma yeri değildir, en az 20 ay olmak üzere zorunlu askerlik Türk erkeklere tekrar zorunlu olmalı, benim ne günahım vardı 20 ay askerlik yaptım, herkes yapacak arkadaş.
  11. LBGT'li olanlar ve onları savunanlar 24 ay kışlalarda zorunlu askerliğe tabi tutulmalı
  12. Ülkeyi batıdan doğuya, kuzeyden güneye ahtapot gibi saran mafya ve kartel yapılanmaları baskınlarla ortadan kaldırılmalı, hatta vur emri çıkarılmalı ve teslim olanların mal varlıklarına el konulmalı, mafya babaları her sabah kahvaltıdan önce, koğuş ekibi tarafından sıra dayağından geçirilmelidir.
  13. Ejder meyvesi ile kahvaltı eden, yemeğine altın tozu döken züppelere bir yıl her sabah tarhana çorbası içme zorunluluğu getirilmeli, Lüks ithalat ürünlerine kısıtlamalar getirilerek yerli üretim ve tüketime öncelik verilmeli. İhracatta da iç pazar ihtiyacı öncelikli tutulmalı.
  14. Özel okullar dershaneler kapatılmalı, eğitim millîleştirilmeli, kara önlük geri getirilmeli, çoğunluğu tenzih ederek, at hırsızı kılıklı hademeden bir farkı olmayan kendini geliştirememiş olan sözde öğretmenler öp eşiği çık dışarı denmeli.
  15. Ayrılıkçı fikirleri savunanlar önce falakaya yatırılmalı, ardından vatandaşlıktan çıkarılıp sınır bölgelerindeki vatansız ıslah merkezlerindeki taş ocaklarına gönderilmeli. 
  16. Alkollü araç kullananların ehliyetleri iptal edilmeli, önce içtikleri kusturulmalı ve araçları devlet hazinesine devredilmeli. 
  17. Yalan söyleyeni dokuz köyden kovmalı, tecavüzcüleri hatım etmelidir.
  18. Düğün ve dernek etkinliklerinde silah kullanan magandalar para cezasına ilaveten hapis cezasına da çarptırılmalı. 
  19. Sığınmacılar behemehâl Türkiye sınırı dışındaki kamplara gönderilmeli, kör besleyici gibi bakılmamalı,  boncuktan kuşlar yaptırılarak o kuşların satışlarından gelen para ne ise o harcanmalı, yani ne ka para o ka ekmek. 
  20. Çevreye çöp atanlara, önce attıkları o çöpler yedirilmeli ardından hatırı sayılır para cezası uygulanmalı, ödemezlerse banka hesaplarına yada maaşlarına el konulmalı. 
  21. Bu güne dek üç beş yerden maaş alanlar tespit edilerek maaşları tek bir asgari ücrete düşürülmeli
  22. En kolayı ise tam yetki ile Kuzey kore devlet başkanını bu ülkeyi yönetmesi için davet etmeli 😅

Bu maddelerin yerine getirilmesi durumunda ülkenin kalkınması ve mevcut ölümcül yozlaşmadan kurtulması en fazla 3/5 yıl sürecektir. Bu uygulamalar istikrarlı bir şekilde sürdürüldüğünde ise ülkenin ekonomik ve askeri olarak süper güç statüsüne geçmesi 10 yılı bulmayacaktır.

Ahmet Atam

İddia ediyorum ki, bu ülkenin başına bir deli yada veli gelmeden, bu siyasetçilerle bu ülke zor düzelir.


Yorum Gönder

Yorum Gönder

Yorumlarda lütfen saygılı olun