KENDİME YAZILARIM
Türkiye sosyolojisi siyaset ekonomi tarih felsefe ve genel kültür düzeyinde makaleler

IŞİD HÜCRELERİ İÇİMİZDE

Işid Fethi Şahin ve Sefter Taş adlı Mehmetçiği yakarak basına servis etti
Işid içimizde

IŞİD, İslami bir devlet kurmayı ve şeriatı tüm dünyaya yaymayı amaçlamaktadır. IŞİD, dünyanın dört bir yanındaki insanlığa karşı çok sayıda korkunç eylem gerçekleştirmiştir. IŞİD, Birleşmiş Milletler ve dünyanın birçok ülkesi tarafından terör örgütü olarak kabul edilmektedir. IŞİD, küresel güvenlik için ciddi bir tehdit olmaya devam etmektedir.

IŞİD: Orta Doğu'da faaliyet gösteren cihatçı bir terör örgütü

IŞİD, Irak ve Şam İslam Devleti olarak da bilinen, Orta Doğu'da faaliyet gösteren cihatçı bir terör örgütüdür. 2003 yılında Irak'ın işgalinden sonra ortaya çıktı ve kısa sürede bölgenin en güçlü terör örgütü haline geldi. IŞİD, İslami bir devlet kurmayı ve şeriatı tüm dünyaya yaymayı amaçlamaktadır.

IŞİD, dünyanın dört bir yanındaki insanlığa karşı çok sayıda korkunç eylem gerçekleştirmiştir. Örgüt, sivilleri hedef alan bombalı saldırılar, toplu katliamlar ve insan kaçırma eylemleri gerçekleştirmiştir. IŞİD ayrıca, Irak ve Suriye'de şeriat kanunlarını uygulayan ve muhalifleri acımasızca cezalandıran bir vahşi yönetim kurmuştur.

IŞİD, Birleşmiş Milletler ve dünyanın birçok ülkesi tarafından terör örgütü olarak kabul edilmektedir. Örgüt, Irak ve Suriye'de askeri yenilgiler yaşamış olsa da, hala dünyanın birçok yerinde faaliyet göstermektedir. IŞİD, küresel güvenlik için ciddi bir tehdit olmaya devam etmektedir.

IŞİD'in ideolojisi

Vahhabi İslam'ın radikal bir yorumudur. Vahhabi İslam, Suudi Arabistan'da ortaya çıkan ve şiddeti ve cihadı teşvik eden bir İslami harekettir. IŞİD, Vahhabi İslam'ın öğretilerini kullanarak, İslami bir devlet kurmayı ve şeriatı tüm dünyaya yaymayı amaçlamaktadır.

IŞİD'in hedefleri arasında şunlar yer almaktadır:

  • Irak ve Suriye'de bir İslami devlet kurmak
  • Şeriatı tüm dünyaya yaymak
  • Batı demokrasilerini yıkmak
  • İslami bir cihat başlatmak

IŞİD, bu hedeflere ulaşmak için şiddet ve terör yöntemleri kullanmaktadır. Örgüt, sivilleri hedef alan bombalı saldırılar, toplu katliamlar ve insan kaçırma eylemleri gerçekleştirmektedir. IŞİD ayrıca, Irak ve Suriye'de şeriat kanunlarını uygulayan ve muhalifleri acımasızca cezalandıran bir vahşi yönetim kurmuştur.

IŞİD, Birleşmiş Milletler ve dünyanın birçok ülkesi tarafından terör örgütü olarak kabul edilmektedir. Örgüt, Irak ve Suriye'de askeri yenilgiler yaşamış olsa da, hala dünyanın birçok yerinde faaliyet göstermektedir. IŞİD, küresel güvenlik için ciddi bir tehdit olmaya devam etmektedir.

Işid hücreleri içimizde


Uyarıyoruz. IŞİD hücreleri ülkemize yayılmış durumda. O kadar rahatlar ki, iki askerimizi yakarak şehit eden köpekler Türkiye'de yakalandı ... İşid'in sözde kadısı katliam emrini veren alçakta Gaziantep'te yakalandı
 

Işid mehmetçiklerimizi cayır cayır yaktı

Unutursam, unutturursam kanım kurusun


22 Aralık 2016 tarihinde Fethi Şahin ve Sefter Taş adlı Mehmetçiği cayır cayır yakan bu alçaklara mademki şeriat için yaptık diyorlar , aynı ceza uygulanmalı kısas yapılmalı , kimsenin görmediği bilmediği bir yerde cayır cayır yakılmalı bu namussuzlar
Dün basında okudum
IŞİD terör örgütünün sözde şer'i kadısı olan ve örgüt tarafından kaçırılan Piyade Er S.T. ve F.Ş.'nin şehit edildiği infaz kararını veren Ebu Abdullah El Şami kod adlı J.A.R.A., Gaziantep'te yakalandı. J.A.R.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Yakın Tarihimizin en korkunç katliamlarından biriyle ilgili Gaziantep’te önemli bir gelişme yaşandı.
IŞİD Silahlı Terör Örgütünün sözde şer'i mahkemelerinde kadılık/savcılık görevini yürüten ve bu kapsamda Piyade Er S.T. ve F.Ş. isimli Türk vatandaşlarının şehit edilmeleri ile sonuçlanan infaz kararlarını veren Ebu Abdullah El Şami kod adlı J.A.R.A. isimli şüpheli Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca gerçekleştirilen operasyon kapsamında yakalandı.

Sorgusu yapılan terörist, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.