-->
zWZ3ZJ90R4zzhbql6NUZDSuEAK5vmsQ96TEJw5QR
Bookmark

Amerika ne yapmak istiyor

Amerika ve Türkiye
Amerika ne yapmak istiyor

Dünyanın neredeyse her karesine asker konuşlandıran, askeri harcamaları en yüksek devlet olan Amerika ne yapmak istiyor.

Amerikan emperyalizmi:


İsrail'in Amerika'yı yönettiğini, Çin'in kendine rakip olmasını engellemek için Tayvan üzerinden baskı yaptığını, Hindistan ve Çin'i atom savaşlarına sokarak dünya nüfusunu azaltmayı ve kendi zarar görmeden çıkmayı amaçladığını düşünüyorum.

Amerika ve Türkiye:


Amerika'nın Ortadoğu'da yapmak istediği şey, Türkiye ile İran'ı çatıştırmak, iç karışıklıklar çıkararak iki ülkeyi ekonomik olarak çökertmek ve çökmüş bu ülkeleri kendine mecbur kılmak, Ortadoğu'da Kürtleri terörle kullanarak Türkiye'yi bölmeye çalışmak.
Ortadoğu'ya Yahudi nüfusu yerleştirmek yerine, çökertip dışardan yönetmek, BOP projesi kapsamında mülteci hareketlerini bu kapsamda değerlendirmek gerekir.
Ve Türkiye bu tuzağa düşürülmüştür.

Amerika'ya karşı Rusya:

Rusya, Ukraynalı soydaşlarıyla savaşıyor. Bu savaşın kazanan olmadan devam etmesi, Amerika için en iyi senaryo. Rusya'nın nükleer gücü olduğundan, savaşı asla kaybetmeyecek, lakin gerek askeri gerek ekonomik olarak oldukça örselenecek.
Burada önemli olan, Ukrayna'nın yenilgisini engelleyecek desteğin sağlanması. Bunu da Amerika  Avrupalılarla birlikte yapmaya çalışıyor..

Amerika'ya karşı Avrupa:


Avrupa ülkelerinin dünyayı yönetecek askeri güçleri yoktur. neredeyse tamamı Amerika'nın etkisi altında hareket etmektedirler. Nüfusları az olsa da mazlumların yanında yer alsalar da, isteseler de onları koruyacak bir durumda değildirler.

Amerika ve İsrail:


İsrail Yahudi inancına göre "kendi seçilmiş ırkının yaşaması için başka toplumların, ırkların, insanların öldürülmesi, yok edilmesi onlarca meşru ve gereklidir, Filistinli çocukların üstüne bombalar yağdıran da işte bu inançtır. Bu anlayıştakiler dünya üzerinde hâkim olduğu sürece dünyanın geri kalanında huzur olmaz, acı çekmeye devam edecekler.

Güçlü ülkeler, kendi menfaatlerini korumak için başkalarını yok etmeyi meşru görüyor. 
Misal, Çin'in Uygurları baskı altına alması gibi. Dünyada bu anlayışa karşı koyacak güçte bugün için bulunmuyor.

Türk milleti, tarih boyunca dünyada güçlü bir konuma sahip olmuş ve içindeki insanlara huzur vermiştir, büyük Turan coğrafyasındaki nüfus ve doğal kaynaklar, Türklerin yeniden güçlü bir lider çıkarmasına imkan sağlayabilir, lakin bugünkü gibi ümmetçi bir yaklaşımla değil.

Gelecekte ortaya çıkacak bu lider, Şeyh, Şıh, peygamber, mehdi, deccal veya Gavs' da olmayacaktır.


Yorum Gönder

Yorum Gönder

Yorumlarda lütfen saygılı olun