-->
zWZ3ZJ90R4zzhbql6NUZDSuEAK5vmsQ96TEJw5QR
Bookmark

Bop: Türkiye'yi bölme projesi

Türkiye'yi bölme projesi
Türkiye'yi bölme projesi 

Türk derin devletinin tehdit ve tehlikeyi sezmesi ile BOP'a cephe almasından sonra her halde İsrail yeni BOP eş başkanı oldu. BOP Nedir? Bop Türkiye'yi parçalamayı amaçlayan bir projedir. Türkiye, BOP kapsamında bölünecek yirmi iki ülkeden biri olarak görülmektedir. Türkiye'ye doğrudan saldıramadıkları için, önce işbirlikçi bir iktidar ve muhalefet oluşturdular ve ardı geldi.

BOP: Adım adım Türkiye'yi yıkma planı:


Önce cemaat görünümlü ajanlarını ülkemizin kurumlarına yerleştirdiler, ardından Ergenekon, Balyoz gibi davalarla Türkiye Cumhuriyeti Devletini dönüştürdüler. 15 Temmuz darbe girişimiyle rejim değiştirildi, yargı ve ordu kontrol altına alındı, egemenlik milletten alınıp tek kişiye verildi. Böylece Türkiye üzerindeki emellerine kolay ulaşacaklardı.

Suriyeli mülteciler ve adım adım Türkiye'yi yıkma planı:


Türkiye'ye 9 milyon Suriyeli göç ettirildi sınır mayınları temizlendi, akabinde ardından Suriyeliler geldi. Daha sonra Afganistan'dan gelen genç erkekler ABD'nin desteğiyle geldi. Şimdi de Pakistanlılar ve Afrika'nın çeşitli ülkelerinden insanlar geliyor.

Misyonerlik adı altında Adım adım Türkiye'yi yıkma planı:


Antalya bölgesindeki satışların büyük çoğunluğu yabancılara yapılmaktadır.
Emperyalistlerin doymak bilmez iştahları için ulus devletlerin varlığının sona ermesi gerekmektedir, direncin kaybolması durumunda av olunur.
AKP, misyonerlik faaliyetlerine izin vermiştir misyonerler Avrupa'dan başlayarak tüm ülkeye yayılmıştır, ülke ev kiliselerle dolmuştur, Müslüman sanılanlar Lawrence'ın mirasçıları çıkmıştır.
 
Köylerden bile yabancılara toprak satışı Adım adım Türkiye'yi yıkma planıdır, o köyler ki vatan kavramının en yüksek olduğu yerlerdir, toprağı işleyen çiftçi toprağın kıymetini bilir, kurtuluş Savaşı'nda Anadolu'yu kurtaran köylülerdir.

Emperyalistlerin işbirlikçileri tarım ve hayvancılığı bitirdi, Türkiye'de yerli tohum yasaklandı, kendi yerli tütününü bile satamaz hale getirildi,
Anadolu toprakları vahşice ve hainlikle sömürülürken ekonomik gelecek kaygıları ile doğurganlığı bitirildi.

Borçlandırılarak ülke emperyalizme dik çöktürüldü:


Türk halkının direncini kırmak için Türkler borçlandırıldı. Türkler yönetimden ve paradan uzaklaştırıldı. Borç batağına sürüklendiler. askerliği paralı yaparak ayrıcalıklı bir sınıf yaratarak bu sınıfın çocuklarını askerlikten muaf tuttular. 
Anadolu'nun yoksul çocuklarının yoksulluklarını kullanarak paralı askerliği çıkardılar. 
Şimdi her gün bu çocuklarımızın şehit haberini alıyoruz. 
Kimse umursamıyor.
Tarih sanki tekerrür ediyor, sanki  
Osmanlı'nın Yemen, Kafkaslar, Arap çöllerinde ölüme yolladığı Anadolu çocukları gibi bugün farklı coğrafyalara gönderiliyorlar.

Suriyeli Geçici sığınmacılar Projesi Adım adım Türkiye'yi yıkma planıdır:


Sığınmacılar değil, ABD derin devleti ile yapılan gizli bir anlaşmanın uygulanmasıdır. Suriyeliler Türkiye'ye kovalandı, vaatler verildi. eğer ki onlar geçici sığınmacı olsaydı, bu kadar saldırgan olamazlardı. 
Sığınmacılardan Kilis'te, İstanbul'da Türkçe konuşmaları istenmezken, Suriyeli hastaya Türkçe konuşması söylenen doktora, Arapça konuşmaları söylenebilirdi. 
Bugün silahlarıyla İstanbul'da poz verebiliyorlar.
Artık çok belli ki Arapça konuşacakları İslam Devleti'nin kurulması için görev verilmiş.

Vatanına sahip çıkana Faşist damgası vurulması Türkiye'yi yıkma planının bir parçasıdır:


Ülkemizin işgal edilmesine göz yuman ve buna karşı çıkanları "faşist" diye suçlayan bir tablo çiziliyor. 
Basın, lejyoner askerler ve Türk düşmanı kişiler, neredeyse mültecilerin üzerinden ülkemizin işgaline destek veriyor.
Mütareke basını, devşirilmiş kalemler görevini yapıyor. 
Türk'e Türk halkına olan düşmanlıklarını, "hümanizm" ayaklarıyla kapatmaya çalışıyorlar. 
Bunlar Turuncu Darbenin kiralık askerleri, küresel çetenin lejyoner kalemleridir!.Emperyalizm ve Siyonizm'in alanlarına karşı çıkın, yazın, konuşun, anlatın, essiz kalmayın.

Düşmana hizmet eden hainlere karşı gururla dikilip durun.
Tükürülecek yüzleri olan kişileri insan olarak görmeyin.
Onların yüzlerine küçümseyerek bakın.
Çünkü zaten çok küçükler onlar zaten alçaktır.

BOP: Anadolu İslam Federe Devleti:


Türk milletinin düşmanı benim de düşmanımdır. onlar yaşadığı ülkeyi emperyalizme pazarlayan aşağılık kimselerdir. Bu vatanda mafyalar bazı cemaatler paralı ve paramiliter guruplar laf olsun diye kurulmadı. yarın kurmayı planladıkları, Türk'ü Anadolu'dan silecek "Anadolu İslam Federe Devleti'ni ilan ederken bir dirençle karşılaşırlarsa, işte onlar kullanacakları silahlı paralel yapılardır.

Adım adım Türkiye nasıl yıkacaklar:


Abdülhamid döneminde Filistin'e yerleştirilen Yahudiler, ruhsatsız ve kaçak olarak ev, dükkan, fırın, mağaza gibi yapılar inşa ederek başlamışlardı. Bugün orada İsrail Devleti bulunmaktadır.
Tarih, ders çıkarılması gereken bir bilim dalıdır.
Sığınmacı sorunu acilen çözülmelidir.
Bu uyarıya kulak vermek için Türk olmak gerekir!
Üzüntüsünü, sevincini, acısını ve dahi kaderini Türk Milletinin kaderi, acısı ve sevinciyle birleştirmek gerekir!
Ülkü birliği gerekir!
Sanmasınlar ki Türk Milleti teslim olacaktır.
Sanmasınlar ki Türk Milleti kendine biçilen kefeni giyecektir.

Sonuç olarak:

Emperyalizmin uşakları Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni küresel şeytanlara laboratuvar yaptı. Biz o laboratuvarda kobay olmayacağız.


Yorum Gönder

Yorum Gönder

Yorumlarda lütfen saygılı olun