Kürdistan nasıl kurulacak - Kendime Yazılarım

Kürdistan nasıl kurulacak

 
Kürdistan nasıl kurulacak
Kürdistan nasıl kurulacak

Adım adım Kürdistan'a doğru:


Kürdistan nasıl kurulur, Ruzi Nazar, Özbek Türk kökenli bir CIA mensubu, bir toplantıda konuşuyor."Kürdistan'ı kurmak istiyorsak, Kürtleri kışkırtmak en kolay iş!.. Zor olan, Türkleri uyutacak birilerini bulmaktır!.. Bize iki adam lazım, Birincisi dindar Müslümanları uyutacak, Diğeri ise milliyetçilere ninni söyleyecek masal anlatacak. 
Bir gazeteci sorar, Peki, Atatürkçü solcuları ne yapacaksınız?
Ruzi Nazar, kendinden emin bir şekilde cevap verir:
Türk solu vatansever mi, devrimci mi olacağına karar verene kadar, biz Kürdistan'ı çoktan kurarız!(R. Nazar'ın kızı Sylvia Nasar'ın “Akıl Oyunları” adlı kitabından alıntıdır)

Ruzi Nazar kimdir?


Milli liderlerin, ulus devletlerini yıkmak için kırk yıl çalışarak şeriatçıları örgütleyip CIA'ya bağlayan CIA'nın Orta Doğu şefidir.
Yani, bu ülkelerde iç savaşlar çıkarmış, darbeler yapmış, binlerce suikast düzenlemiş, haritaları değiştirmiş ve ulus devletlerin anayasalarını ortadan kaldırmış. Kesintisiz elli yıl süren büyük bir 'yıkım' döneminin yaşanmasının müsebbiplerinden biridir.Kesintisiz elli yıl süren büyük bir yıkımdan bahsediyoruz.

Bizim hissemize de 1960 darbesi, 12 Mart muhtırası, 1980 darbesi, 28 Şubat, 15 Temmuz darbe girişimi ve iç savaşta beş bin gencin öldüğü Maraş, Çorum olayları düştü. Muhafazakar milliyetçiler, Ruzi Nazar ve Çırağı Enver Altaylı tarafından şeriatçılığa dönüşen sinsi gizli örgütler içinde kanalize edildi. Ruzi Nazar 2015 yılında öldü, Çırağı Enver Altaylı ise halen FETÖ'den tutukludur.

Büyük devletlerin uzun vadeli politikaları sonucunda, Kürdistan'ın kurulması hedeflenmektedir. Bu amaç doğrultusunda, ülkedeki çeşitli kurumlar, partiler, tarikatlar ve cemaatler ile işbirliği yapılmaktadır. Bazı kişiler, CIA, Nuri Nazar ve Enver Altaylı aracılığıyla örgütlenen bu tuzağa düşmüşlerdir.

Türkiye'nin bekası: Kürt sorunu:


Türkiye'nin uzun yıllardır kargaşa, ekonomik kriz ve darbelere maruz kalmasının nedeni Kürt sorunudur. Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durum, ABD ve Batı'nın Türkiye topraklarını da içeren Büyük Kürdistan kurma hedeflerinden kaynaklanmaktadır.

Hiç düşündünüz mü ? Geçen elli yıllık bir dönemde Türkiye Cumhuriyeti bu kadar zayıf ve güçsüz bir devletmidir ki PKK elebaşlarına hiç operasyon yapmamış, bir tanesini dahi yok etmemiştir hep kuyruklar ile uğraşır görünmüştür, PKK elabaşları Murat Karayılan, Duran Kalkan, Cemil Bayık yaşlılıktan ölmek üzeredirler, son elli yıldır , Siyasi ikbal ve şahsi menfaat için , siyaset yapanlara lanet olsun.

Devri iktidarların da, Dün Irak, bu gün Suriye, Yarın , Anadolu'dan bir parça .Öbür gün ise Türk halkına Günaydın diyecekler, Haberiniz olsun .
Asıl perde arkasındaki düşman İrail ile gizli müttefik, Büyük Kürdistan'ın mimarı Mesut Barzani'dir.

Sonuç:

Bir karış bile toprak kaybetmeden, kimsenin burnu kanamadan bu sorunu çözmenin yolları vardır, Federesyon bölünmelidir, dağılmadır, Türkiye'yi iç savaşa kadar götürür, çözüm süreci sırasında Hasip Kaplan'ın, yok öyle karı boşar gibi anlaşma, Güneydoğu bizim, kalan yerlerde de ortağız söylemi unutulmamalıdır, çözüm 81 belediyelerin lağvedilip valiliklere bağlanacağı, valileri halkın seçeceği merkezi idareye bağlı eyalet sistemidir.

Ahmet ATAM

0 Yorumlar

Yorumlarda lütfen saygılı olun